Tancar
05/03/2021
T-Systems, proveïdor tecnològic líder amb ubicació al Barcelona Synchrotron Park

T-Systems, filial de serveis digitals del grup Deutsche Telekom, disposa d'un Centre de Processament de Dades al Barcelona Synchrotron Park des de 2014.

T-Systems ha estat reconegut per destacades consultores tecnològiques (Whitelane, Quint, Penteo) com un dels més importants proveïdors tecnològics amb seu a Europa, en particular, de serveis de cloud públic i tecnològics de Centres de Processament de Dades i infraestructures gestionades.

A finals del 2020, l'empresa es va adjudicar grans contractes per un volum total de més de dos mil milions d'euros amb empreses com Shell, Deutsche Post DHL Group o Heineken. Enguany, RCI Bank and Services, empresa del Grup RENAULT i financera de les marques Renault, Nissan, Infinity i Dacia, ha triat també T-Systems per iniciar el seu salt al cloud.

D’altra banda, a Barcelona, ​​l'Ajuntament i el Port han refermat la seva confiança en aquesta empresa. El primer, per a la consolidació del seu Centre de Processament de Dades, la provisió de les infraestructures TIC i els serveis professionals necessaris per al manteniment i gestió dels sistemes i aplicacions del consistori. El segon, per avançar en la seva digitalització i oferir als seus clients, per mitjà de la intel·ligència artificial, informació en temps real dels temps d'accés a les terminals dins el port, fet que permetrà ser més eficients en la gestió de mercaderies i reduir l'impacte ambiental de l'activitat portuària en emissions de CO2.

Més notícies

08/04/2021 L’ASTIP, un futur pol de recerca avançada al Barcelona Synchrotron Park 25/03/2021 4t aniversari de l’arribada de la seu de Stradivarius al Barcelona Synchrotron Park 05/03/2021 T-Systems, proveïdor tecnològic líder amb ubicació al Barcelona Synchrotron Park 18/02/2021 SENER participa en el 'rover' Perseverance que avui aterra a Mart 28/01/2021 Visita institucional de la Planta de Gas Renovable Elena del Parc de l'Alba 12/01/2021 2021: el sincrotró Alba inicia la seva mutació
1 2 3 4 5 6