Tancar
03/01/2020
AllRead MLT, una història d’èxit sorgida del programa de generació d’idees del PRUAB
El projecte d’AllRead MLT (AllRead Machine Learning Technologies) es va començar a gestar el 2016 al Programa de Generació d'Idees organitzat pel PRUAB (Parc de Recerca de la UAB) i patrocinat pel Barcelona Synchrotron Park. Aquest programa recull reptes tecnològics de les empreses del territori per presentar-los a la comunitat científica de la UAB. Es tracta d’un concurs anual que té com a ambició incitar les empreses a fer ús de la riquesa creativa dels investigadors del campus per trobar respostes als seus projectes d’innovació.
 
AllRead MLT és ara una nova spin-off, creada per investigadors del Centre de Visió per Computador (CVC-UAB), especialitzada en detectar textos en imatges i digitalitzar-los. El seu objectiu és portar al mercat una tecnologia pròpia, basada en el deep learning, que agilitza per exemple, la identificació i el seguiment de contenidors en ports i aeroports.
 
Juntament amb Erudit, AllRead MLT va ser una de les dues start-ups finalistes de l’última edició de la Bbooster Week, celebrada a València del 2 al 4 de desembre passat. Durant aquest esdeveniment d'inversió organitzat per Bbooster Ventures per a la selecció i inversió en start-ups, es va aprovar una inversió de 100.000 euros en AllRead MLT en forma de préstec convertible.
 
L’objectiu de l’start-up és tancar noves rondes de finançament durant el 2020 i així anar desenvolupant la seva proposta ja assajada mitjançant diferents proves pilot amb el Port de Barcelona i amb empreses de diferents sectors, com Suez, Comsa i International Airlines Group, en què s’han agilitzat processos logístics que requereixen obtenir informació ràpida i precisa dels contenidors d’un port o aeroport o dels comptadors de l’aigua.
 
Sort!
 

Més notícies

13/04/2023 Panattoni adquireix una parcel·la de 60.000 m2 per construir-hi un centre de dades 16/09/2021 L’entorn del Barcelona Synchrotron Park marca el ritme amb les bateries 06/09/2021 Avança la creació d’una plataforma de microscòpia de primer nivell al Sincrotró Alba 22/07/2021 IBM, el gegant blau de la computació al Barcelona Synchrotron Park 02/07/2021 SENER, enginyeria i tecnologia d'avantguarda al Barcelona Synchrotron Park 11/06/2021 Parc de l'Alba: primera injecció de biogàs procedent d'un abocador a la xarxa
1 2 3 4 5 6