Tancar
27/09/2018
La consellera d’Empresa i Coneixement visita el Parc
El 14 de setembre passat, la Sra. Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement, va visitar el Barcelona Synchrotron Park per descobrir de primera mà la realitat del Parc, la seva dinàmica de creixement i el seu paper com a dinamitzador econòmic del territori.

Pere Solà, el director, li va presentar les diferents empreses ja instal·lades o a punt d’arribar (incloent òbviament l’icònic sincrotró Alba), l’aposta per la protecció de la biodiversitat, les infraestructures singulars del Parc com la central de poligeneració, els set operadors de telecomunicacions o els diferents centres de processament de dades.

Durant l’intercanvi amb els representants de les diferents empreses, un dels temes discutits va ser la necessitat de disposar a nivell de país, de professionals ben preparats per poder respondre a les necessitats empresarials, repte que passa, entre altres aspectes, pel desenvolupament de la Formació Professional.

Abans de fer un recorregut pel Parc, la consellera ha informat als assistents sobre els projectes del nou govern en matèria d’indústria i de recerca, que impliquen, entre altres elements, l’elaboració d’una  Llei de la Ciència de Catalunya i el desplegament del Pacte Nacional per a la Indústria, per tal que els sectors productius esdevinguin més innovadors i més internacionalitzats.
 

Més notícies

13/04/2023 Panattoni adquireix una parcel·la de 60.000 m2 per construir-hi un centre de dades 16/09/2021 L’entorn del Barcelona Synchrotron Park marca el ritme amb les bateries 06/09/2021 Avança la creació d’una plataforma de microscòpia de primer nivell al Sincrotró Alba 22/07/2021 IBM, el gegant blau de la computació al Barcelona Synchrotron Park 02/07/2021 SENER, enginyeria i tecnologia d'avantguarda al Barcelona Synchrotron Park 11/06/2021 Parc de l'Alba: primera injecció de biogàs procedent d'un abocador a la xarxa
1 2 3 4 5 6