Tancar
23/05/2018
Barcelona, una ciutat atractiva
Microsoft, Facebook, Moodel, Satellogic o Lidl: aquestes multinacionals tenen en comú haver anunciat aquests últims dies que han triat Barcelona per instal·lar-hi noves seus o centres estratègics.
 
Microsoft ha iniciat la recerca de candidats per obrir un Centre de Disseny i Laboratori Quàntic que s’afegirà als tres que ja té als Estats Units i als de Delft (Holanda), Copenhagen (Dinamarca) i Sydney (Austràlia).
Lidl, el gegant alemany de la distribució, ha anunciat que gestionarà el desenvolupament del seu comerç electrònic des de Barcelona amb un equip de 250 persones.
L’argentina Satellogic de microsatèl·lits ha obert seu a la capital catalana i l’australiana Moodle, referent de l’educació digital, tindrà a Barcelona la seva primera seu fora de casa.
Finalment, Facebook començarà a operar a la ciutat en un centre de 500 persones per moderar el contingut penjat a la xarxa.
 
Un portaveu d’Amazon, empresa que obrirà a Barcelona un centre de desenvolupament de programaris basats en l’aprenentatge automàtic, va comentar al diari La Vanguardia que “la extensa xarxa d’universitats amb què compta i la qualitat de vida que ofereix aquesta ciutat la converteix en un destí molt interessant per al talent internacional [...]. És una ciutat que combina talent internacional amb una xarxa dinàmica i innovadora de PIMES, emprenedors i start-ups”.
 
Benvinguts!
 

Més notícies

13/04/2023 Panattoni adquireix una parcel·la de 60.000 m2 per construir-hi un centre de dades 16/09/2021 L’entorn del Barcelona Synchrotron Park marca el ritme amb les bateries 06/09/2021 Avança la creació d’una plataforma de microscòpia de primer nivell al Sincrotró Alba 22/07/2021 IBM, el gegant blau de la computació al Barcelona Synchrotron Park 02/07/2021 SENER, enginyeria i tecnologia d'avantguarda al Barcelona Synchrotron Park 11/06/2021 Parc de l'Alba: primera injecció de biogàs procedent d'un abocador a la xarxa
1 2 3 4 5 6