Tancar
18/10/2017
Engega el 6è Programa de Generació d’Idees patrocinat pel Barcelona Synchrotron Park.
El Programa de generació d’idees del PRUAB, el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és una iniciativa original a la que el Barcelona Synchrotron Park dona el seu suport patrocinant el primer premi. Té com a ambició incitar les empreses a fer ús de la riquesa creativa dels investigadors de la UAB per trobar respostes als reptes tecnològics que es plantegen per innovar.

El 6 d'octubre ha engegat la nova edició del Programa de Generació d'Idees enguany centrada en impulsar projectes del sector la biotecnologia industrial i la biomedicina. Hi participen 40 investigadors de diferents centres de recerca del campus de la UAB, que desenvoluparan 10 projectes innovadors.

Per això, aquest any el Programa s’organitza conjuntament amb la Xarxa de Referència en Biotecnologia i compta amb el patrocini, a més a més del Barcelona Synchrotron Park, de Roche Diagnostics, Air Liquide, i l'Ajuntament de Sant Cugat, i amb la col·laboració de Biocat, CataloniaBio, TrifermedCBDO i ReigJofre. Aquestes entitats han plantejat diversos reptes tecnològics per als investigadors que vulguin aportar-hi una solució. Com per exemple, la fabricació de proteïnes alternatives a les habituals, el desenvolupament d’un sistema d’esterilització low-cost o la impressió 3D aplicada a la biotecnologia, entre d’altres.

Durant vuit setmanes, els participants treballaran per desenvolupar la seva idea i fer un primer pla de negoci, que presentaran en un concurs final davant d'experts de valorització d'idees de negoci.

Sort als participants!
 

Més notícies

13/04/2023 Panattoni adquireix una parcel·la de 60.000 m2 per construir-hi un centre de dades 16/09/2021 L’entorn del Barcelona Synchrotron Park marca el ritme amb les bateries 06/09/2021 Avança la creació d’una plataforma de microscòpia de primer nivell al Sincrotró Alba 22/07/2021 IBM, el gegant blau de la computació al Barcelona Synchrotron Park 02/07/2021 SENER, enginyeria i tecnologia d'avantguarda al Barcelona Synchrotron Park 11/06/2021 Parc de l'Alba: primera injecció de biogàs procedent d'un abocador a la xarxa
1 2 3 4 5 6