Tancar
12/10/2017
El compromís del Barcelona Synchrotron Park amb la biodiversitat
El Barcelona Synchrotron Park va participar la setmana passada a Frankfurt a la 4a reunió anual de la plataforma Business@Biodiversity de la Unió Europea.

Aquesta plataforma té com a ambició fomentar totes les iniciatives, tant privades com públiques, que aporten la prova que crear riqueses econòmiques és perfectament compatible amb protegir la biodiversitat.

Des de fa un any, el Parc és soci de la plataforma i té el segell corresponent per la seva ferma aposta per la protecció de la diversitat biològica i la infraestructura verda. En aquest sentit, el Parc actua a les seves zones verdes protegides, a les de les àrees pendents d’urbanitzar i a les dels sectors que ja estan disponibles per a noves empreses. El pla d’actuació del Barcelona Synchrotron Park a favor de la biodiversitat està explicat en aquest document.

“Com el negoci pot definir un nivell d’ambició quan integra la biodiversitat a la seva activitat?” Aquesta era la qüestió central de la reunió d’enguany a la qual la Consol Pérez, la biòloga del Parc responsable del pla d’actuació, va participar. No dubteu a contactar amb ella per saber-ne més sobre el compromís del Barcelona Synchrotron amb la seva biodiversitat. 
 

Més notícies

13/04/2023 Panattoni adquireix una parcel·la de 60.000 m2 per construir-hi un centre de dades 16/09/2021 L’entorn del Barcelona Synchrotron Park marca el ritme amb les bateries 06/09/2021 Avança la creació d’una plataforma de microscòpia de primer nivell al Sincrotró Alba 22/07/2021 IBM, el gegant blau de la computació al Barcelona Synchrotron Park 02/07/2021 SENER, enginyeria i tecnologia d'avantguarda al Barcelona Synchrotron Park 11/06/2021 Parc de l'Alba: primera injecció de biogàs procedent d'un abocador a la xarxa
1 2 3 4 5 6