Tancar

Testimonis

Caterina Biscari

Sincrotró ALBA
Directora
"El sincrotró ALBA és una infraestructura científica única al sud d’Europa destinada tant a la recerca bàsica com aplicada, especialment en el camp dels nous materials, de la biologia o de la química. Amb ALBA i amb tots els centres de recerca ubicats a prop, les empreses poden trobar al Barcelona Synchrotron Park el lloc idoni per inventar, innovar i créixer".

ALBA

Verónica Fisas

Natura Bissé
CEO
"La Casa-Fàbrica Natura Bissé inclou els sistemes més avançats de gestió de l'activitat industrial. Disposa d'un revolucionari centre productiu i logístic, dissenyat per incrementar la capacitat d'innovació i complir amb els estàndards de fabricació més exigents (Food & Drugs Administration dels EUA i farmacèutics).
La decisió de construir la nostra nova seu al Barcelona Synchrotron Park respon a la doble voluntat d'apostar per la responsabilitat mediambiental i d'interactuar amb empreses innovadores de la plataforma Business & Biodiversity de la UE; sense oblidar l’oferta transformadora del Parc, mesures de reciclatge, infraestructura verda, mobilitat sostenible, cohesió social, habitabilitat assequible, creació de xarxes d'espais verds i itineraris en el seu magnífic projecte d'ús racional del territori."

NATURA BISSÉ


 

Oscar Julià

SENER
Director de la Divisió de Catalunya
"El lloc d´implantació per a la nostra seu corporativa a Catalunya havia d´oferir-nos la identificació amb un entorn tecnològic, una bona accessibilitat i connectivitat amb Barcelona i l’aeroport, proximitat amb universitats i centres tecnològics, capacitat industrial i per descomptat, volíem que projectés una imatge forta i singular. La solució a aquesta complexa equació es va imposar: el Barcelona Synchrotron Park".

SENER

STRADIVARIUS
Inditex
"A l'hora de triar una ubicació per a la nova seu de Stradivarius, volíem un lloc a prop de Barcelona, ben connectat amb la ciutat, que permeti posar en valor el nou edifici que volem construir i que ofereixi un marc inspirador per als nostres dissenyadors i tota la plantilla que fa de Stradivarius la multinacional de moda juvenil que és. Una empresa creativa, que ofereix les seves col·leccions a prop de 1.000 botigues en més de 60 països arreu del món. El Barcelona Synchrotron Park responia a totes aquestes condicions."

STRADIVARIUS

Javier Lafuente

Universitat Autònoma de Barcelona
Rector
"La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és una institució d’excel·lència en recerca i educació, liderant els principals rànquings universitaris de l’estat espanyol i molt ben posicionada en l’àmbit europeu i mundial. Al voltant del seu campus de Bellaterra, la UAB impulsa el que serà un dels pols d’atracció de talent més importants del país i exerceix un paper clau en el desenvolupament d’un ecosistema dinàmic, innovador i emprenedor, dotat d’una notable projecció internacional.
En el Barcelona Synchrotron Park es produeix la confluència directa del campus amb el sector productiu i això proporciona a les empreses innovadores un espai privilegiat per poder aprofitar aquest entorn universitari potent."

UAB

Rosa Maria Sebastián

Parc de Recerca UAB
Director

“El Parc de Recerca UAB té l’objectiu d’incrementar la transferència de coneixement i la innovació dels grups i centres de recerca de l’Esfera UAB. Per això és l’element motor de la interacció i de les sinergies entre els diferents centres i el territori, com els ajuntaments, empreses, àrea metropolitana, etc. La col·laboració amb el Barcelona Synchrotron Park és imprescindible, ja que ofereix a les empreses un espai idoni per aprofitar aquesta dinàmica d'innovació".

PRUAB