Tancar
01/02/2019
Eurecat, proveïdor de tecnologies innovadores
Amb més de 650 persones formant part d’11 estructures distribuïdes per tot Catalunya, el centre tecnològic Eurecat té com a missió ser un proveïdor de tecnologia innovadora per ajudar les empreses, especialment les PIMES, a innovar i a ser més competitives, fent de pont entre el món de la recerca aplicada i el teixit econòmic.

Un d’aquests 11 centres està situat a tocar del Barcelona Synchrotron Park. És un dels més grans de la xarxa i s’hi concentra bona part de la innovació en l’àmbit industrial, un recurs per tant molt valuós per a les nostres empreses. Aquest centre allotja, entre altres seccions, la Plastic Processing Pilot Plant, una planta pilot de referència internacional per a la transformació de materials plàstics, la més gran del sud d’Europa.

Dels compòsits a la robòtica, passant pel desenvolupament de nous productes i processos de fabricació, el Big Data o l’e-Salut, Eurecat pot donar respostes a molts sectors, del tèxtil a l’alimentació, passant per les finances o l’automoció.

Les notícies dels últims dies publicades al web d’Eurecat donen una idea de l’amplitud del ventall d’expertesa que ofereix:
- “L’empresa Aritex i Eurecat ajuden a Airbus a provar una ala per reduir les emissions de CO2”
- “Eurecat lidera un projecte tecnològic europeu per a la col·laboració home-robot a la indústria”
- “Apliquen sensors biomecànics per millorar la monitorització de malalties neuromusculars”
- “Embotits Salgot i Eurecat investiguen el desenvolupament de productes derivats del porc més cardiosaludables”.
 

Més notícies

13/04/2023 Panattoni adquireix una parcel·la de 60.000 m2 per construir-hi un centre de dades 16/09/2021 L’entorn del Barcelona Synchrotron Park marca el ritme amb les bateries 06/09/2021 Avança la creació d’una plataforma de microscòpia de primer nivell al Sincrotró Alba 22/07/2021 IBM, el gegant blau de la computació al Barcelona Synchrotron Park 02/07/2021 SENER, enginyeria i tecnologia d'avantguarda al Barcelona Synchrotron Park 11/06/2021 Parc de l'Alba: primera injecció de biogàs procedent d'un abocador a la xarxa
1 2 3 4 5 6