Tancar
20/09/2018
Investigadors de la UAB reconeguts per l’ERC
A principis d’any, vam tenir l’oportunitat de presentar un balanç dels 10 anys del prestigiós Consell Europeu de Recerca (ERC, European Research Council) de la Unió Europea, organisme que lliura diferents tipus de beques molt selectives, i també de l’èxit dels centres de recerca catalans en aquest aspecte.
 
Darrerament, dos investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), sòcia del Barcelona Synchrotron Park, han aconseguit ajudes de l’ERC.
 
L’ERC ha concedit una beca Starting Grant de recerca a Joan Llull, professor del Departament d'Economia i d'Història Econòmica de la UAB i investigador a la Fundació Markets, Organizations and Votes in Economics (MOVE). L’ajut, dotat en gairebé un milió i mig d'euros estarà orientat a finançar el projecte DYMOLAMO, "Dynamic Modelling of Labor Mobility and Human Capital Accumulation".
 
Albert Quintana, investigador de l’Institut de Neurociències de la UAB ha rebut un ajut Proof of concept de l’ERC per tal d’explorar oportunitats de negoci, patents i aplicacions pràctiques dels resultats de la seva recerca sobre la resistència als antibiòtics obtinguts amb el seu projecte NEUROMITO: “Elucidating neuronal susceptibility to mitochondrial disease”.
 
Enhorabona!
 

Més notícies

13/04/2023 Panattoni adquireix una parcel·la de 60.000 m2 per construir-hi un centre de dades 16/09/2021 L’entorn del Barcelona Synchrotron Park marca el ritme amb les bateries 06/09/2021 Avança la creació d’una plataforma de microscòpia de primer nivell al Sincrotró Alba 22/07/2021 IBM, el gegant blau de la computació al Barcelona Synchrotron Park 02/07/2021 SENER, enginyeria i tecnologia d'avantguarda al Barcelona Synchrotron Park 11/06/2021 Parc de l'Alba: primera injecció de biogàs procedent d'un abocador a la xarxa
1 2 3 4 5 6