Tancar
02/10/2017
8 congressos a la vegada: és la Barcelona Industry Week!
Tecnologia, innovació, ciència i sostenibilitat són els punts clau per entendre la transformació de la indústria a escala global. Una transformació que afecta tots els sectors i que té un impacte directe en les nostres vides: la 4a Revolució Industrial.
 
Durant tota aquesta setmana, es dona cita a Fira de Barcelona  a tots aquests sectors, per celebrar conjuntament vuit grans esdevenimentsExpoquimiaSmart Chemistry Smart FutureEquiplast, IOT Solutions World Congress10th World Congress of Chemical EngineeringIn3DustryWorld Chemical Summit i Eurosurfas , amb l'objectiu de tenir una visió global de tot el que ve.
 
El sincrotró ALBA hi serà: en el marc d’Expoquimia, ALBA presentarà les aplicacions dels seus laboratoris, les denominades línies de llum, que fan servir la llum especial generada per l’accelerador d’electrons per investigar l’estructura íntima dels materials. En aquesta presentació, ALBA farà especial èmfasi en les eines que permeten desenvolupar experiments en el sector de la química industrial.
S’explicarà com els industrials poden accedir a ALBA i trobar tot l’assessorament científic i tecnològic necessari. Es detallarà també el finançament corresponent, especialment, per a les PIMES amb programes europeus com CALISPOplus.
 
Bons congressos!
 
 

Més notícies

13/04/2023 Panattoni adquireix una parcel·la de 60.000 m2 per construir-hi un centre de dades 16/09/2021 L’entorn del Barcelona Synchrotron Park marca el ritme amb les bateries 06/09/2021 Avança la creació d’una plataforma de microscòpia de primer nivell al Sincrotró Alba 22/07/2021 IBM, el gegant blau de la computació al Barcelona Synchrotron Park 02/07/2021 SENER, enginyeria i tecnologia d'avantguarda al Barcelona Synchrotron Park 11/06/2021 Parc de l'Alba: primera injecció de biogàs procedent d'un abocador a la xarxa
1 2 3 4 5 6