Tancar
04/07/2017
​El Barcelona Synchrotron Park patrocina el 6è Programa de Generació d’Idees
El Programa de generació d’idees del PRUAB, el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és una iniciativa original a la que el Barcelona Synchrotron Park dona el seu suport patrocinant el primer premi. Té com a ambició incitar les empreses a fer ús de la riquesa creativa dels investigadors de la UAB per trobar respostes als reptes tecnològics que es plantegen per innovar.

Aquest programa anual, explicat aquí en vídeo, es fonamenta en:
1) recollir reptes tecnològics plantejats per empreses locals, 2) fer emergir solucions dins la comunitat científica de la UAB, 3) formar als científics que fan aquestes propostes per tal d'ajudar-los a concretar-les (assessorament per crear una start up, etc.), 4) fer valorar les propostes per un jurat d'especialistes, 5) premiar els millors projectes.
 
A partir de les cinc edicions anteriors, centrades respectivament en el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, el sector biotecnològic, el sector mediambiental, el sector aeroespacial i el sector cultural, s’han generat 60 projectes, dels quals nou s’han transformat en noves empreses que actualment estan actives. A més, aquests projectes han aconseguit mobilitzar un total d’1 milió d’euros.
 
El Barcelona Synchrotron Park dona suport a aquesta iniciativa que contribueix al desenvolupament econòmic del territori; concretament  aquest any,  patrocina el 6è programa dedicat a la biotecnologia industrial i la biomedicina. Aquesta nova edició comença ara i culminarà el 30 de novembre amb l’entrega dels premis als 3 millors projectes.

Més notícies

13/04/2023 Panattoni adquireix una parcel·la de 60.000 m2 per construir-hi un centre de dades 16/09/2021 L’entorn del Barcelona Synchrotron Park marca el ritme amb les bateries 06/09/2021 Avança la creació d’una plataforma de microscòpia de primer nivell al Sincrotró Alba 22/07/2021 IBM, el gegant blau de la computació al Barcelona Synchrotron Park 02/07/2021 SENER, enginyeria i tecnologia d'avantguarda al Barcelona Synchrotron Park 11/06/2021 Parc de l'Alba: primera injecció de biogàs procedent d'un abocador a la xarxa
1 2 3 4 5 6