Tancar

Testimonis

STRADIVARIUS
Inditex
"A l'hora de triar una ubicació per a la nova seu de Stradivarius, volíem un lloc a prop de Barcelona, ben connectat amb la ciutat, que permeti posar en valor el nou edifici que volem construir i que ofereixi un marc inspirador per als nostres dissenyadors i tota la plantilla que fa de Stradivarius la multinacional de moda juvenil que és. Una empresa creativa, que ofereix les seves col·leccions a prop de 1.000 botigues en més de 60 països arreu del món. El Barcelona Synchrotron Park responia a totes aquestes condicions."

STRADIVARIUS

Oscar Julià

SENER
Director de la Divisió de Catalunya
"El lloc d´implantació per a la nostra seu corporativa a Catalunya havia d´oferir-nos la identificació amb un entorn tecnològic, una bona accessibilitat i connectivitat amb Barcelona i l’aeroport, proximitat amb universitats i centres tecnològics, capacitat industrial i per descomptat, volíem que projectés una imatge forta i singular. La solució a aquesta complexa equació es va imposar: el Barcelona Synchrotron Park".

SENER

Caterina Biscari

Sincrotró ALBA
Directora
"El sincrotró ALBA és una infraestructura científica única al sud d’Europa destinada tant a la recerca bàsica com aplicada, especialment en el camp dels nous materials, de la biologia o de la química. Amb ALBA i amb tots els centres de recerca ubicats a prop, les empreses poden trobar al Barcelona Synchrotron Park el lloc idoni per inventar, innovar i créixer".

ALBA

Javier Lafuente

Parc de Recerca UAB
Director

“El Parc de Recerca UAB té l’objectiu d’incrementar la transferència de coneixement i la innovació dels grups i centres de recerca de l’Esfera UAB. Per això és l’element motor de la interacció i de les sinèrgies entre els diferents centres i el territori, com els ajuntaments, empreses, àrea metropolitana, etc. La col·laboració amb el Barcelona Synchrotron Park és imprescindible, ja que ofereix a les empreses un espai idoni per aprofitar aquesta dinàmica d'innovació".

PRUAB

Margarita Arboix

Universitat Autònoma de Barcelona
Rectora
"Primera universitat espanyola en el rànquing Times Higher Education i novena del món en el rànquing QS d’universitats joves, la UAB lidera un dels pols d’atracció de talent més importants del país i exerceix un paper clau en el desenvolupament d’un ecosistema dinàmic, innovador i emprenedor dotat d’una notable projecció internacional. El Barcelona Synchrotron Park constitueix un perllongament natural del nostre campus i ofereix a les empreses innovadores un espai privilegiat per poder aprofitar aquest entorn universitari potent".

UAB