Tancar

Residència universitària

En matèria de formació, el territori del Vallès a la Àrea Metropolitana de Barcelona acull, entre altres centres, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), una de les millors universitats espanyoles, i ESADE, la prestigiosa escola de negocis. Només aquests dos centres agrupen prop de 45.000 alumnes.

El Barcelona Synchrotron Park (BSP), contigu a la UAB i a pocs minuts d’ESADE, ofereix un espai estratègicament ubicat i comunicat per construir una nova residència universitària que oferiria a aquests estudiants una oportunitat de viure al costat del seu centre de formació en un destacat entorn natural, molt a prop de l’oferta cultural i de lleure barcelonesa.

A aquests estudiants, s’afegeixen els professors i investigadors que realitzen estàncies curtes o llargues en un dels nombrosos centres de recerca de la UAB o de l’ESADE i les persones que visiten les empreses ja presents al BSP.

Per saber-ne més sobre l’oportunitat que representa invertir en una residència universitària al BSP, descarregueu el dossier especial en anglès (díptic en anglès aquí).