Tancar

Tots els serveis, per a un parc de primera

Serveis Tècnics

Un parc amb serveis 5 estrelles El Barcelona Synchrotron Park té la seva pròpia planta de poligeneració que produeix electricitat per al sincrotró ALBA, fred i calor per a totes les parcel·les, així com set operadors de telecomunicacions amb xarxes pròpies i 72.000 m2 per a centres de processaments de dades (CPD).
Xarxa de fred i calor
Telecomunicacions
CPD

Consultar especificacions

Serveis Multidisciplinaris

Consultoria empresarial, científica i tecnològica Gràcies a la proximitat i les sinèrgies entre els actors del parc, els centres d’innovació i coneixement com el Sincrotró Alba, el PRUAB, EURECAT, Esade Creápolis, etc., posen a disposició de les empreses els seus serveis de consultoria empresarial, científica i tecnològica. 

Serveis Empresarials

Serveis per aterrar i per créixer
  1. Finestreta única: El Barcelona Synchrotron Park es fa càrrec de tots els processos administratius per agilitzar l’establiment de les empreses.
  2. Servei integral d’informació: El parc dóna tota la informació sobre els tràmits, lleis laborals, normatives tècniques, visats, sistemes de taxes, serveis educatius, etc.
  3. Gestió diferent del producte immobiliari amb projectes a mida: Estudi de les necessitats d’espai i requeriments tècnics del client, elaboració d’un avantprojecte a mida.
  4. Parcel·les i espais disponibles amb solucions flexibles del sòl: El parc és capaç d’adaptar la seva oferta de sòl a la demanda que facin les diferents empreses que s’hi vulguin establir.
  5. Oferta d’espais individuals o compartits: El parc disposa de 91 parcel·les de 2.100 a 36.600 m2 (total de 640.000 m2)
  6. Aprofitament de les sinèrgies amb empreses del Barcelona Synchrotron Park: Serveis oferts per empreses especialitzades en consultoria empresarial, científica i tecnològica.